Infoavond sportvoeding 6d sports nutrition

11 april om 19u

@Velosliko

Stadsfietsen Velosliko Zwevegem

Accessoires

Accessoires voor je fiets nodig? Velosiko heeft alles in huis voor jouw comfort en veiligheid!

Naast een goede fiets zijn ook kwalitatieve fietsaccessoires van groot belang. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Daarom kan je bij ons terecht voor kwalitatieve fietshelmen. Met merken zoals onder andere Bobike en Lazer heb je bij Velosliko de keuze uit kwalitatieve fietshelmen speciaal gemaakt voor jezelf en je kinderen. Ook reflecterende kledij en de juiste verlichting zijn van groot belang voor een veilige fietsrit. Met fietsverlichting van merken als Axa en Lezyne ben je zeker van een optimale zichtbaarheid in het donker.

Voor familieritjes zijn kinderzitjes van Bobike of een fietsdrager van Thule erg handig. Je kunt je fiets ook uitrusten met fietstassen van Basil of Looks. Zo kun je vlot je spullen wegbergen en optimaal genieten van de rit.

De sportievelingen komen bij ons ook aan hun trekken. Een complete set fietskledij enschoenen van bijvoorbeeld Sidi en Northwave verzekeren je van een groter fietscomfort bij langere en intensieve ritten.

Last but not least: fietssloten. Met een slot van Axa kan je op beide oren slapen. Je stalen ros is veilig!

Neem gerust een kijkje op onze site of kom eens langs in onze toonzaal en ontdek onze fietsaccessoires.

contacteer ons

 

Fietsslot kopen

Shine bright like a diamond

Fietsverlichting is een echte MUST. Ken je dat gevoel, je bent aan het fietsen, het wordt donkerder en je ziet de baan niet zo duidelijk meer. Laat dit niet langer een last zijn en kom eens kijken bij Velosliko. Wij verkopen fietslampen van de merken Lezyne en Axa. Ledlampen, heroplaadbare lampen, … je noemt maar op. Jouw veiligheid en gebruiksgemak is bij Velosliko onze prioriteit.

Slot erop

Wist je dat er dagelijks meer dan 274 fietsen ontvreemd worden? Wees er niet bij en schaf jezelf een stevig fietsslot aan. Laat die dief uren sukkelen en zweten terwijl jouw fiets veilig staat. Wij, bij Velosliko verkopen stevige en kwaliteitsvolle sloten van het merk Axa. Wees maar zeker, jij zal niet bij die 274 horen! Kom gerust eens een kijkje nemen bij Velosliko naar ons kwalitatief gamma fietssloten.

Klik en go

Zie jij je ook al in je klikschoenen stappen. Klaar voor die eindsprint op de Ronde Van Vlaanderen. Dan kan je bij ons terecht voor schoenen die helemaal bij jou passen. Velosliko verdeelt onder meer klikschoenen van de merken Sidi en Northwave die jou helpen voor het ultieme fietsgenot. Kom nu langs en bekijk onze nieuwste modellen!

Strak in het pak

Wil jij ook je een echte wielrenner voelen, op en top zoals de sterren. Dan kan kwalitatieve fietskledij zeker niet ontbreken. Wij, bij Veloskiko, verkopen fietskledij gemaakt voor echte fanaten. Trek dat pak maar aan en bereid je voor op een geweldige fietstocht. Geen wielerfanaat? Geen probleem, wij hebben mooie alternatieven. Wat niet is kan altijd nog komen. Kom gerust eens langs voor meer info.

Een tas zoals geen ander

Ga zorgeloos shoppen met onze reeks fietstassen. Zin om naar de markt te gaan en groentjes te kopen? Geen probleem! Zin om documenten en andere materialen te vervoeren? Geen probleem! Vervoer je benodigdheden zonder zorgen. Kom zeker eens kijken bij Velosliko, wij verkopen een ruim gamma aan fietstassen voor jou en jouw benodigdheden.

Kledij

fietsen Northwave te koop

Tassen en helmen

fietsen Basil te koop

fietsen New Looxs te koop

fietsen Bobike te koop

Zadels en verlichting

wielen, banden en accessoires

Fietsdragers

fietselektronica

andere